Rob van Dort: “SCN Consultancy is dé polsstok naar uw succes”

Wat hebt u als ondernemer en organisatie nodig om écht succesvol te worden? Consultant Rob van Dort (Success Center Nederland) is daar, vanuit 30 jaar ervaring, heel expliciet over: om serieuze successen te boeken, is consultancy een voorwaarde. Deze succespolsstok bepaalt namelijk hoever u in uw leven kunt springen. Vrijwel alle ondernemers en zakenmensen die Rob van Dort begeleidt, slagen er dankzij zijn consultancy in om écht te excelleren in hun vakgebied.      

Rob van Dort is consultant die met passie vanuit het hart werkt waarbij met de directe aanpak tot de kern van het probleem wordt gekomen en de oplossing wordt geboden. Als consultant reikt Rob vooral specifieke kennis en inzichten aan, die op maat worden gemaakt voor de cliënt en opdracht. Integriteit, menselijkheid en de stille kracht zijn hoog gewaarborgd binnen Success Center Nederland.

Directe kennis tot tastbare en concrete oplossingen
Aandacht voor Succes Consultancy’ is volgens Rob van Dort cruciaal om ondernemers, zakenmensen en politici in de successtand te brengen. Rob is een superaanjager en -katalysator voor het persoonlijk leiderschap van deze ondernemers, zakenmensen en politici; het is persoonlijke– en zakelijke ontwikkeling op het hoogste niveau. Rob van Dort helpt mensen & organisaties om sterker in hun kracht te komen. Hij helpt hen succes te manifesteren en hun doelen te verwezenlijken. Rob van Dort stimuleert en prikkelt zijn cliënten om een nog hoger succes te bereiken dan wat zij zelf voor ogen hadden. Hierdoor worden ook nieuwe paden ingeslagen voor een betere en succesvollere toekomst.  

Flexibiliteit in alle omstandigheden
Rob van Dort is van mening dat er geen onderlinge strijd behoort te zijn en dat men beter dan elkaar is. Men behoort complementair aan elkaar te zijn om het gezamenlijke doel te bereiken waardoor men ook met vreugde en ambitie het nieuwe succes tegemoet kan gaan voor de juiste toekomst waar het gezamenlijk belang ligt.  

Success Center Nederland helpt ondernemers en bedrijven met grenzeloos succes & groei. Rob van Dort haalt als consultant het béste uit bestuurders, zakenmensen en organisaties. Dat doet hij vanuit 30 jaar ervaring, een altijd open mind, humor en scherpzinnigheid waardoor nieuwe paden bewandeld worden. Naast hem staat een team Recruitment Experts, dat 65 jaar ervaring bundelt om de juiste hoogopgeleide professionals te vinden voor invloedrijke posities die langdurig in hun functie kunnen blijven. Rob van Dort is ook auteur van de boeken ‘Creëer je eigen succes’ en ‘De vernieuwde zakelijkheid’.