Onze diensten

Success Center Nederland is gericht op het helpen van mensen en bedrijven bij het behalen van succes. Met drie verschillende takken, bieden wij een breed scala aan diensten aan.

Verkoopdeskundige

Als verkoopdeskundige helpt SCN klanten met het helder maken waar het beter kan bij mens & organisatie. Het is onze taak om de behoeften van onze klanten te begrijpen. Door middel van vragen stellen en luisteren komt SCN snel tot de kern, kan duidelijkheid scheppen waar verbeteringen nodig zijn en komt met een plan van aanpak en een offerte voor Consultancy & Coaching. Dit plan van aanpak is de basis voor onze verdere samenwerking.

Consultancy & Coaching

Als Consultant & Coach gaan wij vervolgens aan de slag met het plan van aanpak dat we samen opstellen. De coach werkt nauw samen met de klant om ervoor te zorgen dat ze op de juiste koers blijven en op een effectieve manier werken aan hun doelen.

We helpen klanten om hun doelen te bereiken en hun potentieel te benutten. Dit doen we door te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en het aanleren van nieuwe vaardigheden. Door onze kennis en ervaring te combineren, kunnen we onze klanten een op maat gemaakte coaching bieden die hen helpt bij het behalen of overtreffen van hun doelen.

Werving & Selectie

Daarnaast biedt SCN ook werving en selectie diensten aan voor sales, technische en management jobs bij topbedrijven. Door 30 jaar ervaring zorgt onze bewezen werkwijze voor de juiste professional op de juiste plaats en geven door de Succes Coaching een garantie op de geplaatste kandidaat.

Indien afgesproken wordt een Talentenprofiel van de kandidaat gemaakt. Hierdoor kent de opdrachtgever de kandidaat binnen 2 uur beter dan door een jaar lang samenwerken. Op basis van alle inzichten kan de Succescoach gerichte coaching bieden en de kandidaat naar de gewenste positie brengen. SCN geeft hiermee een garantie op de geplaatste kandidaat.

Onze kennis en expertise

Met deze drie takken, biedt SCN een holistische aanpak voor het behalen van succes. Of het nu gaat om het verbeteren van verkoopprestaties, individuele coaching of het vinden van de juiste kandidaat voor een vacature, SCN heeft de kennis en expertise om haar klanten te helpen hun doelen te bereiken

Meer weten over hoe wij u kunnen begeleiden naar succes? Bekijk dan eens onze Succespakketten of neem vrijblijvend contact op.

SUCCESPAKKETTENCONTACT