Over Rob van Dort

Het team

Success Center Nederland werkt met een vast kernteam. Dit team bestaat uit oprichter / Succes Consultant & Recruitment Expert Rob van Dort en vijf andere professionals. Rob is een gedreven ondernemer, die zich in dertig jaar tijd stevig heeft bekwaamd in bedrijfsconsultancy, coaching, training & werving & selectie. Daarnaast werken hij en zijn team ook samen met een reeks andere experts, die op verzoek worden ‘ingevlogen’ als de klantsituatie daarom vraagt. Dit zijn onder andere marketingdeskundigen, mediators, advocaten en registeraccountants, maar ook coaches, trainers en raadgevers.

Door dit effectieve en leuke samenwerkingsverband kan Success Center Nederland klanten op alle fronten ondersteunen en voorzien van optimale oplossingen en adviezen. Er staat daarbij voor iedereen een messcherpe boodschap op de radar: bedrijven en overheden naar grenzeloos succes en bloei brengen. Dat doen we dan ook elke dag met volle toewijding, vakmanschap en plezier.

Visie & Missie

Onze visie: veel bedrijven en overheden halen niet het maximale uit zichzelf en hun mensen. Dat is schadelijk voor deze bedrijven en organisaties. Wanneer je niet de juiste mensen in dienst hebt genomen of mensen op een verkeerde plek zet, ontstaat er ruis in de communicatie, stoppen mensen met meedenken en anderen helpen. Ook worden mensen dan belast met taken die niet in het verlengde liggen van hun wensen en ambities. Dit werkt omzet- en winstderving, slechte communicatie, hogere faalkosten en diverse problemen in de hand. Bedrijven en overheden kunnen daardoor in een negatieve spiraal terechtkomen.

Wij zijn ervan overtuigd dat Succes Consultancy door Success Center Nederland die bedrijfs- of organisatiemalaise effectief kan doorbreken. Dankzij onze uitgebreide kennis, ervaring en talentanalyses halen we het beste uit kandidaten, teams en organisaties. En dát brengt de dynamiek, de energie en het plezier weer terug, die je als bedrijf of organisatie nodig hebt om succesvol te kunnen zijn én blijven.

Rob van Dort’s missie: Ik wil het bedrijfsleven, de politiek en overheden helpen om grenzeloos succes en bloei te realiseren. Dit kan door optimaal te functioneren en te presteren, met meer werkplezier, energie, marge en resultaat.

Rob van Dort: “Ik ben een vernieuwer, Succes Consultant & Recruitment Expert voor bedrijven en overheden. Het is mijn zielsverlangen om anderen te begeleiden in zijn of haar proces. Ik geef mensen zelfvertrouwen, verhoog hun energiefrequentie en laat hen zien wat persoonlijk leiderschap voor hen kan betekenen. Ze krijgen door mijn interventie meer zelfinzicht, meer zelfvertrouwen en gaan positiever over zichzelf en hun mogelijkheden denken. Ik ben heel goed om andermans kwaliteiten aan te spreken waardoor ze direct blijer, creatiever en succesvoller worden. Mensen en organisaties komen in een stroomversnelling. Direct én duurzaam.”

“Ik zet kandidaten in hun kracht en laat hen visionair kijken hoe zij hun job of onderneming vorm gaan geven en daarin succesvol gaan worden. Door kandidaten vanaf de eerste werkdag meteen persoonlijk leiderschap te laten inzetten, kunnen zij direct strategisch en succesvol aan de slag. Ik breng hen de kunst bij van goede vragen stellen, mensen ‘lezen’, empathie en echt luisteren. En ik leer hen hoe ze (meer) zelfvertrouwen krijgen.”

Als Succes Consultant heb ik door de jaren heen met vele ondernemers en organisaties gewerkt, van kleine startups, grote multinationals tot de Tweede Kamer der Staten Generaal. Het is altijd mijn doel geweest om mijn cliënten te helpen hun volledige potentieel te bereiken en hun doelen te overtreffen. Ik geniet er intens van om te zien hoe mensen en organisaties zich ontwikkelen en groeien.

Ik ga graag nieuwe uitdagingen aan, krijg energie van het behalen en overtreffen van doelen – juist als de lat steeds wat hoger wordt gelegd. Mijn hoge EQ maakt dat ik moeiteloos met anderen omga en heel snel verbindingen kan aangaan op elk niveau.