Wie?

Als Succescoch, inspirator & raadgever brengt Rob van Dort vanuit een gefundeerde professionele werkervaring, ondernemers en organisaties naar de top. Dat doet Rob al meer dan 27 jaar.

Rob zet samen met u het proces van persoonlijke ontwikkeling, zakelijk succes en geluk in gang. Als nuchtere Hollander, geboren en getogen, komende uit een groot ondernemersgezin, heeft hij zijn hoog gevoeligheid en professionalisme in het ondernemen in balans gebracht en via Success Center Nederland (SCN) vorm gegeven. 

De valkuilen van het ondernemen is Rob niet vreemd. Door dit onder ogen te durven zien, maar nog belangrijker uit te kristalliseren, is hij de menselijke kant van zaken doen steeds meer als een toegevoegde waarde gaan zien. 

Zowel succes als tegenslagen heeft Rob meegemaakt. Hij weet als geen ander hoe je weer uit een dal kunt komen en succesvol en gelukkig kunt zijn. Hij weet dus waar hij over praat. Door zijn hoog gevoeligheid, doortastendheid en resultaatgerichtheid kan Rob tot de authentieke kern komen van mens & organisatie.

Rob is eigenaar van en inspirator bij Success Center Nederland (SCN). SCN werkt onafhankelijk en gestructureerd samen met gespecialiseerde businesscoaches, raadgevers, trainers, mediators, advocaten, belastingadviseurs, registeraccountants, marketingkundigen en interim-managers.

SCN verzamelt kennis & kunde die verder gaat dan de huidige ‘state of the art’. Deze wordt gekenmerkt door een heldere visie op structurele- en lange termijn ontwikkelingen in een netwerk van hoogwaardige specialisten, die individueel uitblinken op hun vakgebied.

Inspirator & Raadgever