Succes in één Dag

Succes in één dag

Success Center Nederland geeft de salestraining ‘Succes in één Dag’ waarbij de deelnemers in één dag supersnel worden bijgespijkerd om zakelijke groei te realiseren en zich persoonlijk te ontwikkelen.

Alle deelnemers geven voor de groepstraining aan waar zij tegenaan lopen in hun verkoopproces. Tijdens ‘Succes in één Dag’ biedt Succes & Gelukcoach Rob van Dort praktische en direct toepasbare kennis, kunde en oplossingen voor de verkoopproblemen.
Rob van Dort leert u de ‘fundamentals’ in sales en management, hoe u uw klanten kunt lezen, hoe u zelfvertrouwen kunt creëren en in uw kracht komt te staan. Rob van Dort geeft u de beste succestips uit zijn twee boeken. Alle deelnemers gaan na ‘Succes in één Dag’ in hun kracht, geïnspireerd en met oplossingen naar huis.

Inschrijven
Wilt u zich inschrijven voor ‘SUCCES IN ÉÉN DAG’, meer weten over één van de diensten van Success Center Nederland of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met Success Center Nederland.

Succesvol in 1 dag

Deze open trainingsdag gaat altijd door. Wanneer er 6 aanmeldingen zijn plannen we een datum.

Investering:
De investering in de praktische en direct toepasbare open groepstraining, ‘Succes in één Dag’, bedraagt € 975,- excl. BTW p.p. en inclusief 2 profielen, locatie kosten, koffie/thee/fris/lunch & diner.

Neem geheel vrijblijvend contact op!

Wilt u meer weten over één van de diensten of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met Success Center Nederland.

Succescoach Rob van Dort

Contactgegevens

  • Success Center Nederland
  • Olympia 2d, 1213 NT Hilversum
  • Grote Voort 293a Zwolle
  • +31 (0)85-773 7777 (Tijdens kantooruren)
  • info@successcenter.nl

Liever bellen? Plan een belafspraak in!