Succescoach Rob van Dort

Succescoach
Rob van Dort

Succescoach Rob van Dort (56) is directeur van Success Center Nederland. Rob is een  ondernemer, een sales- & management professional en heeft 26 jaar ervaring als succescoach & trainer van ondernemers, mensen in sales, leiderschap- en managementfuncties in de Business to Business.

Success coaching & Trainingen

Het is mijn taak als Succescoach & Trainer om mensen en organisaties te helpen om direct en duurzaam succesvol te zijn. In de afgelopen 26 jaar heb ik helder gekregen dat succes heel gewoon is en voor iedereen is weggelegd, mits je het pad van bewustwording wilt bewandelen en jezelf blijvend wilt vernieuwen en ontwikkelen. Ik help mensen om succesvol te zijn door overdracht van praktische en direct toepasbare kennis en kunde, het bieden van oplossingen, inspiratie, creativiteit, humor, effectiviteitsverbetering, mensen inzicht in zichzelf geven, deelnemers leren om hun cliënten te kunnen lezen en mensen laten ontdekken dat ze veel meer uit zichzelf kunnen halen. Ik heb twee succesboeken geschreven: ‘Creëer je eigen Succes’ en ‘De vernieuwde zakelijkheid’, de simpelheid van direct en duurzaam succes.

Tijdens en na de trainingen ervaren cliënten dat zij hun oude blokkades doorbreken, zelfvertrouwen krijgen, in zichzelf geloven, in hun kracht komen staan, het beste uit zichzelf halen en daardoor direct en duurzaam succesvol zijn.

Neem geheel vrijblijvend contact op!

Wilt u meer weten over één van de diensten of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met Success Center Nederland.

Contactgegevens

Liever bellen? Plan een belafspraak in!