Succes Boeken Sales Management Success Coaching

Succesboeken voor Ondernemers

Rob’s eerste boek, ‘Creëer je eigen succes’ was snel uitverkocht. In 2020 is het boek als interactief E-book verschenen. Het brengt ondernemers en bedrijven naar een hoger level wanneer alle succesfactoren gebundeld toegepast worden. Ervaar direct succes!

In april 2020 is Rob’s tweede boek voor ondernemers uitgekomen, ‘De vernieuwde zakelijkheid’. 

Hieronder kunt u meer over de inhoud lezen en de boeken bestellen.

Nieuw verschenen E-book:

Creëer je eigen succes

Wil je meester worden over het creëren van je persoonlijke- en zakelijke succes? Wil je jezelf op persoonlijk en zakelijk vlak ontwikkelen? Ben je toe aan direct én duurzaam succes en geluk in je leven? Dan heb je met dit E-book het juiste boek in handen. 

In mijn eerste interactieve E-book, “Creëer je eigen Succes”, neem ik je als lezer mee naar een hoger level. Je wordt geïnspireerd om jouw succesfactoren helder te krijgen. Wat zijn die succesfactoren en hoe pas je die doelgericht toe? Het combineren van deze succesfactoren leidt tot direct en duurzaam succes. Zowel zakelijk & privé. 

In het boek staan ook interviews met bekende succesvolle Nederlanders, ondernemers, coaches en andere professionals, die een schat aan praktische tips geven, over hoe je je eigen succes kunt realiseren.

Je kunt tijdens het lezen in het interactieve E-book jouw persoonlijke leer- en actiepunten zelf invullen waardoor je jouw persoonlijke succesplan hebt.

€ 19,95

Beoordeling:
4.5/5
Beoordeling:
4.5/5

€ 39,95

eBook:
€ 29,95

Het boek voor ondernemers die succesvol willen zijn!

De vernieuwde zakelijkheid

Het boek, ‘De vernieuwde zakelijkheid, de simpelheid van direct en duurzaam succes’ heeft al veel ondernemers geholpen succesvol(ler) te zijn.  

Het boek ‘De vernieuwde zakelijkheid’ geeft ondernemers, directeuren en zakenmensen m/v een vernieuwende blik over hoe zij op een simpele manier direct en duurzaam succes kunnen bereiken.
De auteurs nemen u in hun boek mee naar een volgend level. Door een andere kijk, manier van denken, communiceren en handelen zult u efficiënter en krachtiger in het leven komen te staan. Succes is een manier van leven en ligt in elke actie besloten.

In het theoriegedeelte worden oude patronen, structuren en systemen kritisch onder de loep genomen. Een nieuwe manier van benaderen als mens wordt hier inzichtelijk gemaakt. Het oude maakt plaats voor het nieuwe. Het praktijkgedeelte geeft u praktische, direct toepasbare en waardevolle handvatten die helpen om direct succesvoller te zijn. 

Neem geheel vrijblijvend contact op!

Wilt u meer weten over één van de diensten of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met Success Center Nederland.

Succescoach Rob van Dort

Contactgegevens

Liever bellen? Plan een belafspraak in!