Nieuws

Ratten of ratgevallen binnen je bedrijf. Hoe herken je narcisten en psychopaten?

Ratten of ratgevallen binnen je bedrijf. Hoe herken je narcisten en psychopaten? Hoe kom je er af? Hoe voorkom je dat ze in je organisatie komen?

Goden, althans, ze vinden dat zelf hun gedrag beziende. Het zijn geen mensen want ze staan ver boven ons. We zijn het met ze eens dat ze geen mensen zijn. Anderen noemen ze narcisten en psychopaten.
Wij noemen ze ratgevallen of ratten.
Je kent ze waarschijnlijk wel… die ratten.

Toch is er nergens tot in detail beschreven hoe ze te werk gaan. Hoe ze op onze knoppen drukken. Wélke knoppen dat van óns zijn. Hoe ze ons en anderen manipuleren in onze relatie, op ons werk, op gerespecteerde universiteiten (ego’s) en in organisaties (ego’s & euro’s).

Ratgevallen zitten óveral! En ze zijn destructief.
Het kan je (ex)partner zijn, je moeder, een collega, een hulpverlener. Denk niet dat je eraan ontkomt als je een goede opleiding hebt of uit een ‘netjes’ milieu komt. Juist hoger opgeleiden vallen ten prooi aan deze bloedzuigende hersenknagende manipulators.

Wat moet je met een ratgeval?
Niks, hoe kom je er vanaf, maar beter nog, hoe voorkom je dat een rat te dichtbij jóu komt?
Hoe herken je een rat? Hoe krijg je hem of haar uit je hoofd? En hoe herstel je jezelf als je door één of zelfs meer ratten gebeten bent? Wat als je opgegroeid bent in een rattennest?
Heb je het gevoel dat van JOU het probleem gemaakt wordt na gebeten te zijn?

Samenwerking met Success Center Nederland leidt direct en continue tot omzetverhoging en winstoptimalisatie. Wij zijn ook gespecialiseerd om ratgevallen te herkennen binnen organisaties en weten hoe deze uit een organisatie te krijgen zijn. Door veel mensenkennis, onze eigen ervaring met ‘ratgevallen’ en 27 jaar ervaring met recruitment voor belangrijke posities, weten we ook te voorkomen dat ondernemers en organisaties narcisten en psychopaten binnen hun organisatie halen. Hierdoor worden veel problemen en onnodige kosten voorkomen. Ook blijft de sfeer goed binnen het team, het bedrijf of de organisatie waardoor de omzet en winst blijven toenemen.

Wilt u eens vrijblijvend kennismaken met een specialist van Success Center Nederland?
Bel dan 085-773 7777 of stuur uw vraag per mail naar info@successcenter.nl

Wilt u eerst waardevolle boeken lezen over deze ratgevallen?
Ga dan naar www.ratgevallen.nl