Personeel & Organisatie

Success Center Nederland

Success Center Nederland zet door middel van Succes & Groei Coaching en Talentenprofielen mensen & organisaties aan tot meer zelfvertrouwen, bewustwording en bewustzijn. Door het vergroten van de inzichten, de kennis en kunde en het oplossen van vraagstukken gaan zij direct en continue succes alsook zakelijke en persoonlijke groei realiseren. Elke Succes & Groei Coaching is praktisch en direct toepasbaar.

Elke Groepstraining wordt op  maat gemaakt. Deze is praktisch, direct toepasbaar en aansluitend bij de specifieke doelstellingen. De Groepstrainingen zijn op elke locatie mogelijk. De Groepstrainingen kunnen worden uitgebreid met Talentenprofielen die inzicht geven in de talenten, het gedrag, de drijfveren en de ontwikkelpunten van de deelnemers.

Een Privétraining is altijd maatwerk, praktisch, direct toepasbaar en probleemoplossend. De 1 op 1 training sluit aan bij de specifieke doelstelling(en) en is op elke locatie mogelijk. De Privétraining kan worden uitgebreid met een Talentenprofiel die inzicht geeft in de talenten, het gedrag, de drijfveren, stressniveaus en de ontwikkelpunten van de deelnemer.

Ondernemers & Organisaties hebben te maken met tal van problemen. Zowel zakelijk, met zakenrelaties, met personeel en/of persoonlijk. Door een Troubleshooter van Success Center Nederland in te schakelen worden problemen opgelost en/of vertaalt naar positieve uitdagingen. De SCN Troubleshooter stelt kernvragen, vraagt door, kan goed luisteren en biedt praktische en direct toepasbare oplossingen voor alle partijen. 

Al 27 jaar werft en selecteert Success Center Nederland doelgericht en efficiënt de juiste mensen voor belangrijke posities binnen organisaties. Hierbij gebruikt Success Center Nederland het Talentenprofiel. Deze is uiterst nuttig omdat het een handleiding bij de kandidaat is. Hierdoor kent u hem/haar binnen twee uur beter dan door een jaar lang samenwerken.

Success Center Nederland geeft een succesgarantie op elke geplaatste kandidaat mits ook Succes & Groei Coaching in het eerste jaar gegeven wordt. De nieuwe sales- of management professional krijgt voor de eerste werkdag en 5x in het eerste jaar Succes & Groei Coaching. Hierdoor zal hij/zij met zekerheid succesvol zijn in de nieuwe functie.

Bij het aannemen van de juiste personen voor belangrijke posities binnen organisaties worden hoge eisen gesteld. Een screening op het gebied van integriteit, bekwaamheid, resultaatgerichtheid en passend binnen het team of de organisatie zijn hiervoor noodzakelijk. Success Center Nederland biedt vanuit 27 jaar ervaring hierin de oplossing. Naast onze professionele kennis en ervaring draagt het Talentenprofiel hierin bij. Ook voor evaluatie betreffende carrièreplanning kunt u van onze hoogwaardige dienstverlening gebruik maken.

Success Center Nederland organiseert een aantal keren per jaar het event ‘Succes in één Dag’. Zowel specifiek voor ondernemers alsook voor zakenmensen.  Het event vindt plaats op zaterdagen vanaf 08.00 uur – 20.00 uur. 

Vooraf geven de deelnemers aan waar zij in de praktijk tegenaan lopen en een oplossing voor zoeken. Ook vullen de deelnemers een Talentenprofiel online in. Voor het event ‘Succes in één Dag’ ontvangen de deelnemers hun eigen profielen digitaal, die ze ter voorbereiding zelf bestuderen. Tijdens het event ‘Succes in één Dag’ worden de profielen uitgelegd. Hierdoor krijgt elke deelnemer meer zelfkennis, vernieuwende inzichten en vergroot hij/zij de mensenkennis.

In het middagprogramma zal een Succes & Groeicoach interactief met de deelnemers aan de slag gaan. In de rest van de middag en na het diner worden de ingestuurde problemen besproken en worden praktische en direct toepasbare oplossingen aangereikt.

Door deel te nemen aan het event ‘Succes in één Dag’ krijgt iedereen een boost in zijn/haar zelfvertrouwen, komt iedereen in zijn/haar kracht te staan, kan iedereen beter zijn/haar klanten lezen en ontstaat bij elke deelnemer persoonlijke & zakelijke groei. 

Success Center Nederland geeft u de beste succestips uit Rob van Dort’s twee succesboeken. Alle deelnemers gaan na deze positieve en powervolle dag met een vernieuwende kijk en oplossingen naar huis.

Success Center Nederland gebruikt Talentenprofielen bij Succes & Groei Coaching, bij Groeps- & Privétrainingen, bij Werving & Selectie en bij Assessment & Advies. Hier hebben wij al 27 jaar ervaring mee. Talentenprofielen geven een helder beeld en duidelijke inzichten over de talenten, het gedrag, de stressniveaus en zakelijke drijfveren van mensen. Goed gereedschap is het halve werk.

Neem geheel vrijblijvend contact op!

Wilt u meer weten over één van de diensten of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met Success Center Nederland.

Contactgegevens

Liever bellen? Plan een belafspraak in!