Groepstrainingen

Groepstrainingen

Groepstrainingen voor management- en sales teams. Praktisch en direct toepasbaar hulpprogramma voor ondernemers in Nederland die door een persoonlijke-, zakelijke-, mentale en/of financiële crisis getroffen zijn.  

In 2020 is het aantal ondernemers dat is gestopt, fors gestegen. Maar liefst 140.000 gooiden de handdoek in de ring, zo blijkt uit de cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Rob van Dort, zelf al 26 jaar succescoach & trainer voor ondernemers en bedrijven, heeft in zijn leven zelf twee zware crises gehad en weet hoe je daar als mens en als ondernemer weer uit kunt komen.

Hij richtte in 2021 het ‘Success Center Nederland’ (SCN) op en maakte een nieuw hulpprogramma ‘Coaching voor Ondernemers’ in crisissituaties. Een low budget redmiddel, als handreiking voor ondernemers die door een crisis in zwaar weer verkeren en toe zijn aan een nieuw impuls voor hun onderneming. Door zijn jarenlange ervaring helpt Rob graag iedere ondernemer mee om er een gezond en fitaal bedrijf van te maken. 

In twee sessies van 2 uur laat hij ondernemers opnieuw kijken naar hun bedrijfsvoering en naar zichzelf. Welke problemen kunnen worden vertaald naar nieuw te stellen doelen. Daarnaast krijgt elke ondernemer weer zelfvertrouwen en komt hij/zij in zijn/haar kracht te staan. Het programma bevat praktische en direct toepasbare methodieken. 

Het geheim van succes? Durf om hulp te vragen!

 

Uw vragen kunnen zijn:

Neem geheel vrijblijvend contact op!

Wilt u meer weten over één van de diensten of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met Success Center Nederland.

Contactgegevens

Liever bellen? Plan een belafspraak in!