De organisatie

Daimler Buses Nederland (DBNL) in Nijkerk is de busdivisie van het wereldwijd opererende Daimler Truck concern. Zij zijn importeur en dealer van de merken Mercedes-Benz en Setra en verantwoordelijk voor de verkoop en service in Nederland.

Daimler Buses NL heeft een eigen servicewerkplaats in Nijkerk. Vanuit het merk BusStore (ver)kopen zij gebruikte bussen en onder de merknaam OMNIplus voeren zij alle aftersales activiteiten uit. Ook bieden ze services aan op het gebied van onderhoud, onderdelen en wagenparkbeheer. Bij Daimler Buses werken in Nederland ca. 55 medewerkers.

De afdeling

De afdeling Customer Services is verantwoordelijk voor het servicenetwerk, onderhoudscontractmanagement, 24-uur service, garantie, terugroepacties, Digital Services en claim-afwikkeling. Daarnaast wordt technische ondersteuning geboden aan klanten en worden technische trainingen gegeven. Het credo ‘OMNIplus, always by your side’ wordt door de afdeling proactief gestalte gegeven. Je komt te werken met 9 collega’s binnen deze afdeling.

De functie

Met jouw technische kennis ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en oplossen van technische en commerciële vraagstukken voor ons servicenetwerk, klanten en interne afdelingen (after sales en verkoop). In deze veelzijdige functie geef je bijvoorbeeld advies in het oplossen van een complexe technische storing, maar houd je je ook bezig met het calculeren van een onderhoudscontract. Hierbij werk je nauw samen met alle interne collega’s en het hoofdkantoor in Duitsland. Ook in onze branche vindt de overstap naar eMobiliteit plaats. Vanuit jouw rol ben je daar nauw bij betrokken. (Uiteraard trainen wij je in die rol).

Jouw Profiel

  • Je hebt een afgeronde HBO-Autotechniek opleiding of vergelijkbaar werk- en denkniveau.
  • Je hebt technische werkervaring opgedaan in de automotive branche (bij voorkeur bussen of vrachtwagens).
  • Je haalt het maximale uit MS Office programma’s (met name Excel) of bent bereid dit te leren.
  • Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing de Nederlandse- en bij voorkeur Engelse en/of Duitse taal.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Je bent zeer klant- en oplossingsgericht, analytisch en stressbestendig.
  • Je bent een teamplayer en fulltime beschikbaar.

Daimler Buses Nederland biedt:

▪  Je krijgt een verantwoordelijke en uitdagende functie binnen een informele en professionele organisatie met enthousiaste, betrokken, gemotiveerde collega’s en korte communicatielijnen.

▪  Je kunt je bij DBNL verder ontwikkelen. Jaarlijks worden er op jouw behoeften gebaseerde vakgerichte opleidingen en trainingen aangeboden, waarbij je wellicht ook naar ons opleidingscentrum in Duitsland zal reizen.

▪  In beginsel gaat het om een functie van tijdelijke aard, maar bij een goede fit met de organisatie, bestaat de mogelijkheid tot invulling van een structurele positie.

▪  Salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding, maar marktconform.

▪  Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, 13 ADV-dagen, een bonusuitkering, een collectieve zorgverzekering en diverse gunstige personeelsregelingen.

Contact van Interesse gewekt?

Neem dan contact op met Rob van Dort van Success Center Nederland, 085-773 7779). Rob spreekt of ontmoet je graag vrijblijvend om jou te leren kennen en de functie nader toe te lichten. We gaan dan samen ontdekken of deze mooie functie bij dit topbedrijf past bij jouw ambities en profiel. Na een telefonisch en persoonlijk gesprek met Rob van Dort maken we een afspraak bij Daimler Buses Nederland. Dan leer je jouw leidinggevende kennen, het prachtige bedrijf, de professionele producten en je mogelijk nieuwe werkplek.

Wil je direct solliciteren?

Vul dan hieronder jouw gegevens in en voeg jouw cv en foto bij. Hierna neemt Rob van Dort binnen 24 uur contact met je op.